За поменика

За какво служи поменика

Целта на поменика е публикуването на информация за Вашите починали близки. Некролог, снимки, биографична информация, интересни факти от живота му. По този начин пазим спомена за човека жив, помагаме на близки и приятели да си спомнят с умиление за него.
Чрез pomen.bg можете още да уведомявате за панихиди и годишнини. Да организирате събития в чест на Вашия близък, да споделяте спомени в социалните мрежи и много други. .
В днешния глобализиран свят, когато всички са се затворили в себе, а приятели и роднини живеят на хиляди километри един от друг, често кончината на нашите близки остава незабелязана. Това не е честно!
Поставянето на некролог в града или на село, както повелява старата българска традицията, вече не е достатъчно.
Ще се учудите колко много хора пазят спомен за Вашия скъп роднина и биха си спомняли за него с носталгия и умиление. Братовчеди, приятели, съграждани, съученици, състуденти, колеги… Нека позволим на всички тях да бъдат в мислите си с нашия починал близък и често да си спомнят за него с добро. Защото никой не умира истински докато има живи, които го помнят.


Как да добавя близък в поменика

Има 2 начина.

1. Чрез траурна агенция
Най-лесно е да добавите информация за Ваш починал близък е да се обърнете към траурната агенция, която ползвате. Те вече имат почти цялата необходима информация и е достатъчно да заявите че желаете информацията за Вашия близък да бъде публикувана и да платите символична такса за поддръжка. От там ще Ви предоставят и специален код, с който можете да редактирате обновявате информацията при нужда. В случай че Вашата агенция не поддържа тази услуга, моля да ни уведомите, за да Ви асистираме.

2. Директно публикуване
Вторият начин е да публикувате информацията директно през сайта като попълните необходимите полета в секция публикуване. За целта трябва да притежавате код за достъп. Код за достъп можете да получите след заплащане на скромна такса в някоя от траурните агенции партньори. За другите възможни варианти за получаване на код за достъп моля да ни позвъните.


По какво мога да търся

По име, град, година на раждане, година на кончина, пол и по всякаква допълнителна информация която близките са счели за уместно да предоставят – училище, университет, випуск, казарма, месторабота и др.


За собственици на траурни агенции

Поменикът функционира с помощта на голям брой траурни агенции. Ако все още не сте сред тях моля да се свържете с нас на посочените в секция контатки средства за връзка.